تار عنکبوتي

ساخت وبلاگ

تار عنکبوتي به اصطلاحي گفته مي شود که مواد بصورت تار عنکبوت بين دو قسمت مدل در حال پرينت ايجاد مي گردد و اين به علت ريزش مواد از سر نازل در طول جابجايي نازل از یک نقطه به نقطه جديد مي باشد. خوشبختانه روشهايي براي حل اين مشکل وجود دارد. گزينه اي که مربوط به اين مشکل مي باشد و در بيشتر نرم افزارهايپرينترهاي سه بعدي در نظر گرفته شده است Retraction و يا پس کشيدگي است. در صورتي که گزينه پس کشيدگي فعال باشد اکسترودر در نقطه پايان پرينت يک قسمت از مدل مواد را پس کشيده و سپس در نقطه جديد آن را دوباره تزريق مي نمايد و بدين وسيله مانع از ريزش مواد در طول جابجایی مي شود. لذا توصيه مي شود حتماً گزينه Retraction فعال گردد. در صورتي که باز هم با اين مشکل مواجه شديد به دستورالعمل زير مراجعه نمائيد.

• تنظيم مقدار پس کشيدگي
يکي از مهمترين پارامترهاي عمل پس کشيدگي مقدار پس کشيدگي مي باشد. اين مقدار مشخص مي نمايد که در هنگام انجام عمل پس کشيدگي چقدر مواد پس کشيده شود. هر چقدر مقدار پس کشيدگي بيشتر باشد احتمال ريزش مواد در طول جابجايي نازل کمتر خواهد شد. در اکسترودرهاي مستقيم اين مقدار در حدود 2-3 ميليمتر مي باشد ولي در اکسترودرهاي غير مستقيم و یا Bowden اين مقدار مي بايست در حدود 15 ميليمتر باشد. لذا توصيه مي شود در صورت مواجه شدن با مشکل تار عنکبوتي ابتدا مقدار پس کشيدگي را در حدود 1 ميليمتر زياد نموده و تست پرينت بگيريد. 

• تنظيم سرعت پس کشيدگي
پارامتر ديگر که بر عمل پس کشيدگي تاثير مي گذارد سرعت پس کشيدگي مي باشد. در اصل اين مقدار تعيين کننده سرعت پس کشیدن مواد مي باشد. در صورتي که پس کشيدن مواد با سرعت پائين انجام گيرد احتمال ريزش مواد و تشکيل تار عنکبوتي زيادتر خواهد شد. همچنين زياد بودن سرعت پس کشيدن باعث شود فيلامنتاز نازل جدا شده و امکان تزريق دوباره نباشد. معمولاً از سرعت 20 الي 100 ميليمتر بر ثانيه براي اين گزينه استفاده مي شود. لذا توصيه مي شود مقدار سرعت پس کشيدن را دوباره تنظيم نموده و تست پرينت بگيريد. 

• زياد بودن دماي اکسترودر
در صورتي که تنظيمات مربوط به Reatraction و يا همان عمل پس کشيدگي را کنترل نموديد و هنوز با مشکل تارعنکبوتي در گير مي باشيد مي بايست دماي اکسترودر را کنترل نمائيد. در صورتي که دماي اکسترودر بيشتر از دماي پرينت فیلامنت باشد مواد بيش اندازه ذوب شده و به راحتي شروع به ريزش از نوک نازل خواهد نمود. لذا در صورت مطمئن بودن از تنظيمات مربوط به پس کشيدگي، دماي اکسترودر را کمي کاهش دهيد و دوباره تست پرينت بگيريد. توصيه مي شود دماي اکسترودر را در حدود 5-10 درجه کم نموده و تست بگيرد و اين کار را تا رسيدن به نتيجه مطلوب ادامه دهيد. 

• زياد بودن فاصله جابجايي نازل در طول پرينت
همانطور که قبلاً گفته شد تار عنکبوتي در زمان جابجايي نوک نازل از يک نقطه به نقطه ديگر اتفاق مي افتد و مي توان گفت که فاصله جابجايي نازل نيز يکي ديگر از پارامترهاي تاثير گذار مي باشد. کم بودن فاصله جابجايي باعث مي شود تا زمان کافي براي ريزش مواد وجود نداشته باشد. بنابراين توصيه مي شود در اينگونه موارد مدل را چرخانده و يا جابجا نمائيد تا نحوه پرينت تغيير يابد.

شمامیتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خرید یا تعمیر پرینترهای سه بعدی با شرکت فنی و مهندسیوفاتوس دارنده بزرگترین پرینتر سه بعدی ایران در ارتباط باشید

وب‌سایت:www.vafatoos.com  

شماره تماس: 051-36621619    و  051-36615779

تلگرام:   https://t.me/vafatoos

آدرس:   شهرک غرب، ،بلوار شریعتی ،شریعتی 28 پلاک 24

 


برچسب‌ها: شرکت وفاتوس, مشهد, نواندیشان توس, علم نوین, به روز
+ نوشته شده در  چهارشنبه چهارم مرداد ۱۳۹۶ساعت 8:47  توسط وفاتوس  | 
تکنولوژی SLA...
ما را در سایت تکنولوژی SLA دنبال می کنید

برچسب : عنکبوتي, نویسنده : iran3d بازدید : 66 تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396 ساعت: 11:12